Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din județul Olt a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

ro

06 Sep, 2023 12:19 898 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 1:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, a avut loc un eveniment rutier.

La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 1:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiști rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din orașul Balș, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din aceeași localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma evenimentului rutier, tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE. Știri Constanța azi: Accident rutier între două autoturisme la intersecția localităților Medgidia și Cuza Vodă. Una dintre mașini a intrat în stâlp (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii