Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer beat a intrat cu mașina în stâlpul porții de acces într-un imobil din Ovidiu. Ce alcoolemie avea

ro

10 Feb, 2023 12:18 1870 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri! 

Potrivit IPJ Constanța, data de 9 februarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Poștei din orașul Ovidiu.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 51 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Poștei și ar fi intrat în coliziune cu stâlpul porții de acces într-un imobil. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Potrivit sursei citate anterior, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Basarabia din comuna Fântânele, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii