Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer băut a acroșat un grup de tineri și a intrat cu mașina în zid. Mai mulți copii răniți

ro

23 Jan, 2023 14:15 1319 Marime text
foto: Poliția Română
Un șofer s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, a acroșat un grup de tineri și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil, în localitatea Budacu de Sus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a cinci minori, cu vârste cuprinse între 10-13 ani, dintre care unul, pasager în autoturism., transmite IPJ Bistrița Năsăud. 

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. 



Oficial de la Poliție 

Ieri, 22 ianaurie,  polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Budacu de Sus.

Din primele verificări efectuate la fața locului, un bărbat, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 154C, a pierdut controlul direcției, a acroșat un grup de tineri, după care a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a cinci minori, cu vârste cuprinse între 10-13 ani, dintre care unul, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu alcoolemie și vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii