Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un refugiat ucrainean a rămas fără portofelul cu bani într-un fast-food din Ilfov. Ce au constatat polițiștii

ro

16 Mar, 2022 07:42 1768 Marime text
Echipaj de poliție în misiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 15 martie a.c., în jurul orei 17:42, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că la un restaurant de tip fast food, situat pe Sos. București Târgoviște, unui refugiat din Ucraina i-a fost sustrasă geanta.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, în urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii orașului Buftea au stabilit faptul că, un bărbat, refugiat din Ucraina, după ce a plecat din unitatea comercială respectivă, a realizat că si-a uitat portifelul, ce conținea documente personale și suma de 1000 dolari, portofel pe care nu a mai găsit-o când s-a întors la locație.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii din Buftea au identificat și depistat persoana care a luat portofelul, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani.

În prezent, polițiștii din Buftea efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii