Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou spectacol fără respectarea măsurilor în vigoare, pe plaja Tuzla. S-au dublat amenzile (video)

ro

28 Jun, 2020 10:16 2513 Marime text

•    Valoare amenzilor împărțite de jandarmi noaptea trecută depășește 20.000 de lei.

Petrecăreții din noaptea de vineri, de pe plaja Tuzla, au continuat festivitățile, în condiții neautorizate de lege, și în cursul nopții trecute.
Din nefericire pentru aceștia, efectivele de jandarmi au venit să verifice situația și au stricat petrecerea, împărțind, din nou, amenzi, ceva mai mari de această dată.

Redăm, în continuare, datele oficiale puse la dispoziție de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța:

Peste 20000 lei este valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa în cursul nopţii trecute, pentru organizatorul şi participanții la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla .
În cursul nopţii trecute, jandarmii constănţeni au desfășurat în zona plajei din comuna Tuzla, o acțiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorități pe timpul stării de alertă,  pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluția situației epidemiologice.
Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18500 lei.
Cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Jandarmeria Constanța

Video lt.col. Răzvan Ivan - Purtător de cuvânt IJJ Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii