Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un marinar sirian i-a furat unui taximetrist din Năvodari 700 de euro

ro

19 Jun, 2012 01:00 1210 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în coperare cu lucrători ai Poliţiei oraşului Năvodari au reuşit identificarea şi reţinerea unui marinar străin care sustrăsese din autoturismul unui cetăţean român suma de 700 euro.

În data de 15 iunie, în jurul orei 13.00, o echipă operativă formată din lucrători ai PTF Midia şi ai Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari l-a identificat pe cetăţeanul sirian Salim A., de 25 de ani, marinar pe o navă sub pavilion Tanzania ancorată în portul Midia, despre care existau informaţii că ar fi autorul unui furt dintr-un autoturism. Respectivul marinar apelase în data de 15 iunie, în jurul orei 01.50, la serviciile unui taximetrist din oraşul Năvodari pentru efectuarea unei curse.

Profitând de neatenţia şoferului, cetăţeanul sirian i-a sustras din torpedoul autoturismului suma de 700 de euro. După audierile efectuate în prezenţa comandantului navei, marinarul şi-a recunoscut fapta, înapoind integral prejudiciul de 700 de euro persoanei vătămate. Marinarul sirian este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii