Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat și o fetiță de un an, răniți într-un accident rutier la Sibiu

ro

03 Jan, 2024 20:05 837 Marime text
Polițiști. Foto: facebook/DGPMBUn bărbat în vârstă de 30 de ani şi o fetiţă de un an au fost transportaţi, conştienţi, la două spitale din municipiul Sibiu după ce au suferit traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc pe strada Henri Coandă din municipiu, a anunţat Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ), citat de Agerpres.ro

"Bărbatul a suferit un traumatism cranian cu plagă, fetiţa, un traumatism cranio-facial cu excoriaţii, iar mama acesteia, un traumatism cranian cu hematom. Bărbatul şi fetiţa au fost transportaţi la UPU Sibiu şi, respectiv, CPU Luther, iar mama a refuzat transportul, ea însoţind doar fetiţa la spital", au comunicat cei de la SAJ Sibiu.


Accidentul a fost produs din cauza unui sibian în vârstă de 45 de ani, care a pătruns pe strada Henri Coandă cu intenţia de a vira la stânga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă spre A1 de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Vâlcea. În urma coliziunii, au fost răniţi bărbatul şi fetiţa din maşina lovită.

În zonă se circulă îngreunat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter. 

 Agerpres.ro 

Citește și: 

Oficial de la ISU Giurgiu despre accidentul de pe Autostrada A1. Trei persoane au fost rănite (GALERIE FOTO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii