Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Pitești, reținut pentru tentativă de viol! Cum l-au sancționat judecătorii

ro

26 Jul, 2023 10:57 1119 Marime text
Mașini de poliție. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/DGPMB
  • Un bărbat de 44 de ani din Pitești a fost reținut pentru tentativă de violare a unei fete de pe stradă.
 
Potrivit unei informări primite din partea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în seara zilei de 24 iulie 2023, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost pipăită de către un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasa pe stradă.
 
În scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat pe bărbatul în cauză, de 44 de ani, din Pitești, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, conform art. 219 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.
 
După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 iulie 2023, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 iulie 2023, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Bărbatul de 44 de ani, reținut în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 
Bărbatul a fost încarcerat, a mai adăugat sursa citată.
 
Citește și:

Bărbat atacat și înjunghiat în apropierea unui bloc de locuințe din Pitești. Agresorul, cautat de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii