Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din județul Buzău a murit în urma unui accident rutier. Ce spun autoritățile

ro

20 Oct, 2023 19:46 1148 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În noaptea de 19 octombrie 2023, în jurul orelor 23.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident pe DN2E85, la ieșire din Oreavul spre Buzău.

În noaptea de 19 octombrie 2023, în jurul orelor 23.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident pe DN2E85, la ieșire din Oreavul spre Buzău, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Vrancea către Buzău de către un către un șofer buzoian, în vârstă de 41 de ani și o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 27 de ani, din Dâmbovița.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului.

De asemenea, în urma impactului, șoferul autoutilitarei și un pasager al acestuia, un tânăr de 28 de ani, din București, au fost răniți, fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Cluj: Tânăr arestat preventiv pentru furt calificat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii