Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat, decedat într-un accident rutier în județul Ialomița. Alte trei persoane, printre care doi copii, rănite

ro

20 Apr, 2022 10:14 1337 Marime text
Accident rutier. Foto: ISU IalomițaInspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al județului Ialomița a fost anunțat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, în data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 08.40, despre producerea unui accident rutier pe DN21A, Țăndărei-Bărăganu.

Potrivit ISU Ialomița, în accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau patru persoane ( doi adulți și doi copii de 4, respectiv 5 ani).

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în sprijin și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„Din păcate, șoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 71 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ de la locul intervenției.
Celelalte victime implicate în accident, au fost monitorizate de către echipajele medicale la locul evenimentului, ulterior acestea refuzând transportul la spital“ - au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii