Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 92 de ani, decedat într-un incendiu în județul Neamț în noaptea de Revelion

ro

01 Jan, 2022 12:56 1310 Marime text
În data de 1 ianuarie 2022, în jurul orei 00:15, prin apel la 112, pompierii din cadrul ISU Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Pârâul Pântei, comuna Borca.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere și pompierii militari din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. 

„Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere, la nivelul patului amplasat lângă sobă. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars patul și s-au deteriorat bunuri materiale din cameră (obiecte de mobilier, televizor, materiale textile, pereții camerei etc). Până la sosirea militarilor, din interiorul casei a fost evacuat un bărbat de 92 de ani, în stare de inconștiență (intoxicat cu monoxid de carbon). Echipajul SMURD a preluat victima și imediat a început efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia de către un echipaj de la SAJ“ - a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii