Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:10 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 73 de ani prins sub influența alcoolului la volan, în municipiul Constanța

ro

22 Oct, 2021 14:58 894 Marime text
  • Polițiștii au efectuat verificări la nivelul regimului rutier și au constat săvârșirea mai multor infracțiuni, în județul Constanța
 
Un bărbat în vârstă de 73 ani a fost surprins de către polițiști pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța și supus testării alcoolemiei. Rezultatul testului a indicat o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, polițiștii rutieri au identificat un bărbat de 33 de ani ce a condus un autoturism, fără a avea dreptul de a conduce, acest drept fiindu-i suspendat.
 
Cu aceeași situație s-au confruntat și polițiștii rutieri din cadrul Postului de
Poliție Lumina ce au depistat un bărbat, de 31 de ani, care a condus unautoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, având suspendat dreptul de a conduce.
 
De asemenea, un alt bărbat de 75 de ani a fost oprit de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobadin, pe strada Crinului din comuna Cobadin. Aceștia au constat faptul că bărbatul nu deținea permis auto pentru nicio categorie de vehicule.
 
Totodată, și polițiști din cadrul Postului de Poliție Albești au identificat un bărbat, de 32 de ani ce a condus au autoturism DJ 391, în localitatea Albești, fără a deține permis auto pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cazurile s-au întocmit dosare penale.
 
Informații oficiale IPJ Constanța:
 

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 5.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au identificat un bărbat, de 75 de ani, care a condus un autoturism pe strada Crinului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 73 de ani, care a condus un autoturism pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Albești au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în localitatea Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 1.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus unautoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii