Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a întreținut raporturi sexuale cu doi copii, la Mangalia! Psihologul trage un semnal de alarmă (VIDEO)

ro

14 Oct, 2023 17:46 1957 Marime text
Bărbatul în vârstă de 36 de ani, acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu doi copii, de şapte şi 12 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

“Din cercetări a reieşit că bărbatul acesta ar fi întreţinut mai multe raporturi sexuale cu doi minori, de şapte ani şi respectiv 12 ani. Raporturile sexuale ar fi avut loc la domiciliul bărbatului, în schimbul unor sume modice de bani sau dulciuri. În urma desfăşurării unor activităţi informativ-preventive în cadrul unităţilor de învăţământ, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea faptelor”, au precizat poliţiştii.

Psihologul Corina Pop avertizează că cazul șocant de agresiune sexuală asupra a doi copii la Mangalia evidențiază necesitatea unei monitorizări constante din partea părinților. Este esențial ca aceștia să fie mereu conectați la starea emoțională și experiențele zilnice ale copiilor lor. Este important să se înțeleagă ce s-a întâmplat la grădiniță sau la școală, precum și în viața lor în general.


Părinții trebuie să își monitorizeze întotdeauna copii și să vadă care este starea lor, după fiecare zi care a trecut.

Ce s-a întâmplat la grdăniță, la școală, ce s-a întâmplat în viața lor. Vorbim despre persoane străine care pot apărea în viața copiilor și este important să îi învățăm de mici cum să se comportae în fața oamenilor străini. Lucru aceste se poate face și prin joc de rol, acasă, a punctat psihologul. 



Citește și:

Știri ConstanțaBărbatul de 36 de ani, acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale la Mangalia, cu doi copii, arestat preventiv pentru 30 de zile (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii