Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a căzut 5 metri cu ATV-ul într-o carieră de piatră! Intervine elicopterul SMURD (FOTO)

ro

08 Oct, 2022 15:03 7136 Marime text
 Imagine de la eveniment, Sursa foto: ISU Cluj Intervenție pentru salvarea unui bărbat căzut cu ATV-ul într-o carieră de piatră!

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda și elicopterul SMURD Jibou au intervenit în această după-amiază pentru a salva un bărbat căzut cu ATV-ul, de la o diferență de nivel de aproximativ 5m, într-o carieră de piatră de pe raza localității Cheia, comuna Moldovenești.
 

Alerta a venit în jurul orei 13.20, iar la fața locului salvatorii au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme, se afla în stare de conștiență și era cooperant. 

Victima a fost stabilizată de către echipajul SMURD la locul unde a fost găsită, după care echipajul de pompieri la evacuat cu targa până la drumul de acces, pentru a fi evaluată și asistată în ambulanța SMURD., transmite ISU Cluj.

Imagine de la eveniment, foto: ISU Cluj
După evaluarea efectuată de către echipajul elicopterului SMURD, aceasta a fost preluată de elicopter și transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii