Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:54 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Un vârstnic de 73 ani a furat de mai multe ori dintr-un magazin „Eu și soția avem un trai mai greu din cauza pensiilor care sunt foarte mici și nu ne descurcăm“

ro

10 Jun, 2021 14:20 585 Marime text
  • Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
  • Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
Din verificările efectuate, jandarmii au mai aflat faptul că bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, el fiind surprins,  și cu o seară înainte,  de sistemul video al societății comerciale, sustrăgând mai  multe produse de pe raft și trecând de casa de marcat fără a le plăti.

Miercuri, 09 iunie, în jurul orei 10.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112,  cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială.
 
Apelul a fost efectuat de către agentul de pază al societății comerciale, care a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a observat un bărbat, care încerca să treacă de casa de marcat cu mai multe produse fără a le plăti.
 
Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a recunoscut faptul că a sustras mai multe produse alimentare fără intenția de a le plăti.
 
Ei au aflat și motivul pentru care bărbatul a sustras produsele. Acesta a declarat următoarele:

 Eu și soția avem un trai mai greu din cauza pensiilor care sunt foarte mici și nu ne descurcăm, de aceea am recurs la acest lucru josnic de care îmi este rușine!

Din verificările efectuate, jandarmii au mai aflat faptul că bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, el fiind surprins, și cu o seară înainte, de sistemul video al societății comerciale, sustrăgând mai multe produse de pe raft și trecând de casa de marcat fără a le plăti.
 
Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.
 
Reamintim faptul că infracțiunea de furt se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii