Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Șofer, rănit după ce a intrat cu mașina într-un copac (galerie foto)

ro

18 Oct, 2019 14:10 1660 Marime text

Un șofer a fost rănit vineri după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un copac, în județul Tulcea.

Potrivit ISU Delta Tulcea, în jurul orei 13:00, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, de 30 de ani, care a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DJ 222, între localitățile Tulcea și Agighiol.

La locul intervenției s-au deplasat opt pompieri cu o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Bărbatul a fost extras și predat echipajului de ambulanță SAJ. Totodată, în autoturism se afla și un câine care a fost preluat de salvatori. Cățelul este speriat dar nu a suferit leziuni. Potrivit ISU Tulcea, câinele va rămâne alături de celelalte animăluțe salvate în unitate, până i se va însănătoși stăpânul.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 18 octombrie a.c, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 ( Agighiol-Tulcea) a pierdut controlul asupra direcției,  auto a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.
Cercetările continuă în acest caz.

Sursă foto: ISU Delta Tulcea și IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii