Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Pungi cu droguri și bani, aruncate în tufiș de un tânăr speriat de întâlnirea cu jandarmii

ro

21 Nov, 2022 15:55 1495 Marime text
Droguri. Foto: IJJ TulceaÎn acest sfârșit de săptămână, doi tineri au fost depistați de jandarmii tulceni, având asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Potrivit unui comunicat al IJJ Tulcea, în data de 18 noiembrie, în jurul orei 23.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat un tânăr,  care la vederea echipajului de jandarmerie, a avut un comportament agitat, mărind viteza de deplasare cu intenția de a evita întâlnirea cu oamenii legii.
 

„Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra tânărului de 19 ani, 12 pachețele care conțineau resturi vegetale și suma de 1.345 lei. Acesta a declarat că produsele erau destinate consumului propriu.
 
În data de 19 noiembrie, în jurul orei 01.00, un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, cu un comportament suspect, la vederea jandarmilor, a aruncat într-un tufiș din apropiere două pungi de plastic.
 
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că tânărul aruncase 2 pachețele ce conțineau resturi vegetale.
 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii