Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:26 26 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea O femeie a cerut ajutorul jandarmilor după ce și-a pierdut rucsacul. Unde a fost găsit acesta

ro

09 Aug, 2022 13:43 888 Marime text
Jandarmi. Foto: IJJ TulceaO femeie a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând furtul unui rucsac în care avea portofelul cu suma de 1300 lei, mai multe carduri bancare și articole vestimentare pentru copil.
 
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Tulcea, ieri, în jurul orei 18.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în sprijinul unei femei din municipiul Tulcea care a reclamat furtul unui rucsac.
 
Femeia a declarat jandarmilor faptul că se afla pe o bancă în municipiul Tulcea, împreună cu soțul și copilul, iar la un moment dat soțul acesteia a intrat într-un magazin din apropiere.
 

„După un timp femeia a hotărât să intre și ea în magazin, însă, în grabă, a uitat pe bancă rucsacul pe care îl avea asupra ei și care conținea portofelul cu suma de 1300 lei, mai multe carduri bancare și articole vestimentare pentru copil.
 
Au fost efectuate verificări în zona producerii faptei, însă la momentul respectiv, nu a fost identificată nicio persoană care să aibă asupra sa rucsacul descris de femeia care a reclamat furtul.
 
Mai târziu, în jurul orei 19.30, în timp ce se deplasau în aceeași zonă unde s-a reclamat fapta, jandarmii au observat o femeie care avea asupra ei un rucsac ce semăna cu cel descris de persoana vătămată. Întrebată fiind de rucsac, femeia, în vârstă de 49 de ani, a spus jandarmilor că l-a găsit lângă o bancă din apropiere“ - au mai precizta reprzentanții Jandarmeriei Tulcea.

 
Jandarmii au luat legătura cu persoana vătămată, care a recunoscut rucsacul ca fiind al ei, însă în momentul verificării conținutului, s-au găsit toate obiectele descrise de femeie, mai puțin suma de 1300 lei și telefonul mobil. Rucsacul a fost înapoiat persoanei vătămate.
 

„Jandarmii au întocmit pe numele femeii în cauză actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de însușirea bunului găsit.
 
Reamintim că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.
Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi însuşirea pe nedrept a unui bun mobil ce aparţine altuia, ajuns din eroare sau în mod fortuit în posesia făptuitorului, sau nepredarea acestuia în termen de 10 zile din momentul în care a cunoscut că bunul nu îi aparţine“ - au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii