Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Accident între un autoturism și un TIR. Un șofer de 72 de ani, rănit

ro

26 Jul, 2021 10:04 1318 Marime text
  • Accident rutier în municipiul Tulcea, între un autotren și un autoturism.

În jurul 08:25, prin apel la 112, pompierii militari tulceni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Tulcea, în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

Potrivit IPJ Tulcea, la fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță tip C din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

În urma evenimentul rutier a rezultat o victimă blocată în autoturism, conștientă și cooperantă, conducătorul auto al autoturismului implicat în accident. După deblocarea portierei autoturismului, bărbatul, în vârstă de 72 ani, a fost monitorizat de echipajul SAJ la locul intervenției, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.



Sursă foto: ISU Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii