Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei victime Maşină accidentată de tren între Târguşor şi Nicolae Bălcescu

ro

22 Feb, 2016 00:00 2494 Marime text

 
Un accident grav a avut loc în seara de sâmbătă, în jurul orei 19.00, în judeţul Constanța. O maşină a fost lovită de trenul personal de pe ruta Medgidia - Tulcea, pe DJ 225, în zona pasajului de trecere la nivel cu calea ferată localizat între localităţile Târgușor şi Nicolae Bălcescu.
 
Totul s-a întâmplat atunci când şoferul maşinii ar fi fost orbit de farurile unui autoturism ce venea din faţă cu faza lungă. În acel moment, bărbatul s-ar fi panicat atunci când a văzut că o locomotivă se apropie. Motorul maşinii s-ar fi oprit exact când traversa şinele. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Dintre cele trei victime, două au fost transportate cu ambulanţele la spital, pentru mai multe investigaţii de specialitate, cea de-a treia refuzând transportul la o unitate spitalicească.
 
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, „un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către localitatea Târguşor, şi, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată Punct Ursul (km. 28+300 cale ferată), prevăzută doar cu indicatoare, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a fost acroşat de un automotor, condus de un bărbat de 51 de ani. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 58 de ani şi a unei femei de 50 de ani, ambii pasageri în autoturism“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii