Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane rănite într-un grav accident rutier în județul Olt

ro

28 Mar, 2022 09:50 1106 Marime text
Accident rutier grav. Foto cu rol ilustrativ: Facebook/ISU PrahovaÎn această dimineață, în jurul orei 07.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 54 s-a produs un accident rutier.  

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt. 

Potrivit IPJ Olt, din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, pe Drumul Național 54, între localitățile Vlădila și Deveselu, au fost implicate două autoturisme, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi intrat în coliziune frontală.

Într-un autoturism se afla doar șoferul, respectiv un bărbat, în vârstă de 49 de ani, iar în celălalt se aflau conducătorul auto, respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani și un minor, în vârstă de 17 ani. 

„În urma coliziunii, cele 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal.

Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, acestora fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“ - au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii