Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trei persoane rănite într-un grav accident rutier în județul Ialomița. Elicopterul SMURD, chemat în ajutor

ro

10 May, 2023 08:40 1268 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2C, în afara localității Grivița, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma  impactului a rezultat rănirea a 3 persoane, care urmează a fi evaluate medical, la fața locului fiind solicitat și un elicopter SMURD.

Circulația rutieră este restricționată pe un sens de mers, desfășurându-se pe un  singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind reduse.
 
Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

UPDATE: Oficial de la ISU Ialomița

În această dimineață, Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit la un accident rutier, produs între localitățile Grivița și Miloșești, în care au fost implicate două autoturisme și trei persoane.La locul intervenției au fost alocate imediat, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

În urma impactului au rezultat două victime conștiente și cooperante, însă una încarcerată.Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale. Victima neîncarcerată (o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 37 de ani) a  primit prim ajutor medical de urgență, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Victima descarcerată( o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 22 de ani) a fost stabilizată la locul solicitării, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii