Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane, intoxicate cu monoxid de carbon într-o covrigărie din Piatra Neamț

ro

30 Nov, 2021 14:37 1250 Marime text
În această dimineață, în jurul orei 06:22, prin apel la 112, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Neamț au fost înștiințați despre faptul că se simte miros de gaz în interiorul unui spațiu comercial (covrigărie) situat pe bulevardul Traian din municipiul Piatra-Neamț. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa, la locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. 

„Trei persoane prezentau simptome caracteristice intoxicației cu monoxid de carbon. Acestea au fost preluate și transportate la UPU Piatra Neamț.  În interiorul spațiului comercial s-a constatat că monoxidul de carbon avea o concentrație peste limitele normale. Alți doi angajați ai operatorului economic au fost evacuați și s-a actionat pentru aerisirea spațiului. La locul producerii evenimentului s-a deplasat o echipă de la Del Gaz Grid pentru remedierea situației“ - a mai precizat Irina Popa. 


Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/IGSU 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii