Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trei persoane au murit într-un cumplit accident rutier pe Autostrada A1. Traficul, restricționat în zonă (GALERIE FOTO)

ro

15 Jan, 2022 08:11 2057 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II,  pe sensul de ieșire din țară, a avut loc un grav accident rutier.

Din primele informații un autoturism a intrat sub un TIR.

În urma impactului extrem de violent au rezultat 4 victime, dintre care 3 au decedat, iar una se află în ambulanță, primind îngrijiri medical e, fiind transportată către spital. 

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva - Nădlac, desfășurându-se doar pe banda a doua.

„Se efectuează cercetarea la fața lcului, pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier“ - conform Infotrafic.

UPDATE: ora 10.00

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră se desfășoară în condiții normale pe prima și a doua bandă ale Autostrăzii A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, autoturismul și TIR-ul
aflându-se în prezent pe banda de urgență. Evenimentul s-a soldat cu 4 victime, dintre care 3 au decedat, iar una a fost rănită ușor.

Sursa foto: ISU Arad și DRDP Timișoara
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii