Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei incendii produse în mai puțin de o oră în județul Tulcea (galerie foto)

ro

24 Aug, 2021 17:57 1448 Marime text
  • Trei incendii în județul Tulcea.
  • Primul incendiu a avut loc în localitatea Telița. Apelul la 112 a fost făcut la ora 12:47.

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați, în urma unui apel prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină la un incendiu de vegetație uscată care se manifesta pe raza localității Telița.

Un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului care a afectat o suprafață de aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș.

Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui foc deschis în spații deschise.

Al doilea incendiu a izbucnit în localitatea Ilganii de Jos.

Incendiu în localitatea Ilganii de Jos, 24.08.2021, ora anunțării la 112 - 12:53.

1 ofițer și 4 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu membri ai SVSU Nufăru au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ilganii de Jos.

În urma evenimentului, au ars aproximativ 500 mp de vegetație uscată și o căpiță de paie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Un al treilea incendiu a avut loc în municipiul Tulcea, în jurul orei 13.30.

Incendiu în municipiul Tulcea, 24.08.2021, ora anunțării la 112 - 13:34

Pompierii militari ai Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.

Spre locul indicat au fost direcționate de urgență două echipaje specializate de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La sosirea echipajelor profesioniste, incendiul se manifesta cu flacăra și degajare mare de fum la acoperișul unei anexe gospodărești cu risc de extindere a arderii, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite fiind salvată locuința alăturată.
În urma evenimentului au ars acoperișul anexei în suprafață de aproximativ 25 mp, materialul lemnos din interiorul acesteia și acoperișul casei pe o suprafață de circa 5 mp.

Proprietara, în vârstă de 72 de ani, a suferit arsuri de gradul II pe o suprafață de aproximativ 6% la nivelul toracelui anterior și a brațului superior drept. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

La fața locului au fost prezenți lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea.

Mai multe imagini în galeria foto.

Sursă foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii