Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei femei şi patru copii, răniţi Accidente grave pe drumurile din Constanţa (galerii foto+video)

ro

25 Apr, 2016 00:00 2295 Marime text
 

Nici în acest weekend, judeţul Constanţa nu a fost lipsit de accidente. Cele mai grave accidente s-au petrecut pe DN 38 şi pe DN 39, având ca rezultat rănirea a trei femei şi a patru copii.
 
Astfel, vineri după-amiază, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi să intervină pe DN 38, între Moviliţa şi Topraisar. În impact au fost implicate un autobuz şi un Audi A6. Potrivit martorilor, şoferiţa autoturismului Audi ar fi intrat în autobuz, în care se aflau 20 de persoane. La faţa locului s-au prezentat trei salvări. Din fericire, nicio persoană din autobuz nu a fost rănită, însă şoferiţa, care era şi însărcinată şi avea doi copii (şase, respectiv nouă ani) în maşină, a fost rănită. Atât ea, cât şi copii au fost transportaţi la spital cu traume minore.
 
Ieri, la amiază, două femei şi doi copii au fost răniţi în urma unui accident rutier petrecut în apropierea Mănăstirii Dervent, pe DN 39. Totul s-a petrecut după ce şoferiţa a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul s-a răsturnat într-o râpă. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate şi au fost scoase de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“. Cei doi copii care s-au rănit au trei şi şase ani. Aceştia prezintă traumatisme craniene. În legătura cu mama micuţilor, rănită şi ea, aceasta are 40 de ani şi, la rândul, ei prezintă un traumatism cranian. Cei trei au fost preluaţi de autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa. De asemenea, a fost rănită şi bunica copiilor. Ea are 63 de ani şi prezenta un traumatism toracic, abdominal, având rănit şi un membru superior, ea fiind preluată de elicopterul SMURD.
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii