Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei femei agresate sexual și jefuite într-un lift din Sectorul 6 al Capitalei. Suspectul, depistat de polițiști

ro

26 Aug, 2023 09:58 1113 Marime text
Poliția. Foto: facebook/DGPMBUn bărbat suspectat că a agresat sexual trei femei în lift şi le-a deposedat de bani şi diverse bunuri, seara trecută în Sectorul 6 al Capitalei, a fost prins de poliţişti.

"La data de 25 august 2023, în jurul orei 20,50, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 21 a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, din Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual", au transmis reprezentanții DGPMB într-un comunicat de presă. 


La svcurt timp de la prima sesizare, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a anunţat Poliţia că în timp ce se afla în lift, în aceeaşi zonă, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violenţă, de geanta în care avea un laptop şi mai multe bunuri personale.

În jurul orei 0.00, bărbatul a mai agresat o femeie, în vârstă de 33 de ani, tot în lift, şi a deposedat-o, prin violenţă, de 150 de lei.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 21 au demarat de îndată verificările şi, la scurt timp, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost identificat şi depistat, acesta fiind condus la sediul de poliţie în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 6, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de "agresiune sexuală" şi două infracţiuni de "tâlhărie", sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6“ - au mai precizat reprezentanții DGPMB. 

citește și: 

Sex între minori anchetat de polițiștii din Olt. Ce a reclamat tatăl fetei de 13 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii