Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați, suspectați că au furat ... clopotul unei biserici. Incredibil ce au făcut apoi cu acesta

ro

15 Sep, 2022 14:52 1230 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto: DGPMBPoliţiştii Secției nr.2 Poliţie Rurală Ciurea, județul Iași, au identificat trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt al unui clopot aparţinând unui lacaș de cult.

Potrivit IPJ Iași, din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 28 februarie a.c., cei trei s-ar fi deplasat pe raza comunei Ciurea, iar din curtea neîmprejmuită a  unui lacaș de cult ar fi sustras un clopot, pe care ulterior l-ar fi tăiat şi valorificat la un depozit de colectare a fierului vechi.

„Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare, fiind ridicate în vederea completării probatoriului, mai multe obiecte şi mijloace de probă.

De asemenea, pe numele celor trei persoane au fost emise mandate de aducere. 

Doi dintre bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a stabilit plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Cea de-a treia persoană este căutată de poliţişti, în vederea conducerii la cercetări“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Iași.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii