Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutiera pe pod

ro

27 Oct, 2009 02:16 5267 Marime text
navodari_pod_rutier_01.jpgAccident şocant pe podul rutier ce traversează Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, week-end-ul trecut. Un constănţean în vârstă de 40 de ani a ajuns în stare critică la spital, cu picioarele mutilate, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost proiectat în decor şi s-a izbit violent în balustrada de protecţie a podului. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, bărbatul şi-a dat ultima suflare la Reanimarea spitalului, la câteva minute după ce a fost adus.

O clipă de neatenţie din partea şoferului a fost de ajuns pentru producerea iremediabilului. Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Gică Roman, în vârstă de 40 ani, din Poarta Albă, a pierdut controlul Hondei T63JMJ, autoturismul a deviat şi a fost proiectat în decor, opunându-i rezistenţă balustrada podului rutier, altfel ar fi planat în gol. Impactul a fost devastator pentru conducătorul auto, căruia i-a fost amputat efectiv piciorul drept şi fracturat sever cel stâng, între tabla maşinii şi balustradă. Ceilalţi şoferi din trafic, martori la scenele de coşmar, au sunat la 112 pentru a cere asistenţă medicală. În scurt timp, la faţa locului a ajuns o ambulanţa, care l-a transportat pe rănit în stare critică la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Medicii spitalului l-au preluat la secţia de Reanimare cu diagnosticul amputaţie traumatică la gamba dreaptă, fractură deschisă la gamba stângă şi politraumatism prin accident rutier şi s-au luptat minute în şir să-l menţină în viaţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare constănţene, dr. Florian Stoian, în ciuda eforturilor de resuscitare, pacientul a fost declarat decedat. Trupul său neînsufleţit a fost transportat la Morga spitalului, unde medicii legişti urmează să-i efectueze necropsia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • balasi maria 28 Oct, 2009 13:15 lu fratele meu ii dadea suc si mai multe chesti va spun imi pare foarte rau ce i sa intamplat
  • someone 27 Oct, 2009 22:07 Politia este sigura ca a fost un accident?