Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutiera doi morti si doi raniti grav

ro

13 Oct, 2009 02:48 1697 Marime text

Zi neagră pe şoselele constănţene. Două persoane, soţ şi soţie, au murit pe loc, iar alte două au ajuns, în stare gravă la spital, după ce şoferiţa unei Dacii a fost proiectată pe contrasens şi a intrat în coliziune violentă cu un Peugeot. Tragedia s-a produs, ieri, pe drumul naţional DN2A, la ieşire din Constanţa spre Ovidiu.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, la volanul autoturismului Dacia, înmatriculat CT 05 CZK, era Marilena Cârjaliu, în vârstă de 37 de ani. Pe „locul mortului" se afla soţul său, Florin Cârjaliu, în vârstă de 33 de ani. Cuplul de constănţeni se îndrepta către oraş, însă nu a mai ajuns. Într-o clipă fatidică, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal într-un Peugeot, înmatriculată B 26 LAS, condusă de Nicolaie Zarzalie, în vârstă de 29 de ani, din Constanţa.

Forţa impactului i-a proiectat pe cei doi prin parbriz, direct pe asfalt, unde s-au prăbuşit fără suflare. Dacia a fost făcută praf.

Peugeotul s-a transformat şi ea într-un morman de fiare, însă şoferul şi pasagerul de pe locul din dreapta, Daniel Geambazu, în vârstă de 27 de ani, din Constanţa, au supravieţuit. Tinerii au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale autoturismului. Scenele şocante ale tragediei rutiere s-au derulat sub ochii celorlalţi participanţi la trafic. Unul dintre şoferi a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. La locul impactului au ajuns, în scurt timp, două echipaje SMURD şi un echipaj de la Descarcerare, precum şi un echipaj de la Rutieră. Pompierii s-au chinuit mai bine de jumătate de oră să-i recupereze pe cei doi supravieţuitori din autoturism. Răniţii au fost transportaţi, în stare gravă, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, iar medicii spun că ambele victime au suferit multiple traumatisme în urma accidentului.

Poliţiştii de la Rutieră au rămas la faţa locului pentru a efectua măsurători şi au fost nevoiţi să dirijeze circulaţia pentru a degaja traficul şi a evita producerea unor blocaje. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petrut 14 Oct, 2009 20:22 D-lor, ce ziaristi sunteti ? Nimeni nu s-a chinuit sa scoata victimele dintre fiare ! Au iesit singure ! Pentru spectacol puteati scrie ca Dacia s-a rupt in trei bucati iar mortii au fost aruncati in cruce ! Chiar asa a fost !
  • tot eu 13 Oct, 2009 08:15 ...era sa uit... accidentul nu a fost in aopropiere de Ovidiu ci in apropiere de M.Kogalniceanu
  • constanta 13 Oct, 2009 08:08 alooo, voi nu cititi ce scrieti?, la inceput soferita a fost proiectata pe contrasens si se loveste de Peugeot ( asa se scrie nu Peugeout:)), mai jos se izbeste frontal de o Skoda...