Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe un Drum Județean! Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unui eveniment rutier (FOTO)

ro

16 Jul, 2023 08:19 1433 Marime text
În cursul zilei de sâmbătă, 15 Iulie 2023, doi bărbați și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier pe DJ 507, între Giurgiu și Oinacu.

Potrivit ISU Giurgiu, o tragedie a avut loc pe DJ 507, între localitățile Giurgiu și Oinacu, soldându-se cu pierderea vieții a doi bărbați în vârstă de 38 și 50 de ani. Accidentul a implicat două autoturisme, iar consecințele au fost devastatoare.

După producerea impactului, echipele de intervenție au fost imediat mobilizate. Pompierii de la Detașamentul Giurgiu au sosit la fața locului cu echipamentele necesare, inclusiv o autospecială de stingere și echipament pentru descarcerare. Patru ambulanțe SMURD și SAJ au fost de asemenea prezente pentru a oferi asistență medicală de urgență. Pentru sprijin suplimentar, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Din păcate, conducătorul auto și pasagerul dintr-unul dintre autoturisme au fost găsiți încarcerați și în stop cardio-respirator. Deși echipele medicale au depus eforturi susținute în încercarea de a-i resuscita, victimele nu au reacționat la manevrele de salvare.

Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 40 de ani, a fost preluat de o ambulanță SAJ, în timp ce pasagera, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD. Acestea erau conștiente și cooperante în momentul preluării și au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Pe parcursul intervenției, pompierii au luat măsuri pentru a preveni eventualele incendii sau alte riscuri, asigurând siguranța zonei accidentului. Cazul a rămas sub investigația Poliției, care va efectua cercetările necesare pentru a determina cauza exactă a accidentului și eventualele responsabilități.

Această tragedie rutieră servește ca un trist memento al importanței respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic.

Pierderea a două vieți și suferința rezultată din acest incident reamintesc tuturor conducătorilor auto să acorde întotdeauna prioritate siguranței și să respecte regulile de circulație, contribuind astfel la prevenirea altor tragedii similare.


Citește și: 

Accident în Constanța!O mașină s-a răsturnat pe bulevardul Mamaia! (FOTO+VIDEO)


sursa: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii