Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe DN7 în județul Dâmbovița. Două persoane au murit într-un cumplit accident rutier (GALERIE FOTO)

ro

09 Nov, 2021 08:56 2026 Marime text
  • Două persoane, bărbat și femeie, încarcerate în unul dintre autovehicule nu au putut fi salvate,
Un cumplit accident rutier a avut loc ieri seară pe DN7 în județul Dâmbovița. Două persoane au murit în urma impactului violent iar pcinci persoane, printre care patru minori, au fost rănite, 

Potrivit reprezenmtanților ISU Dâmbovița, ieri (8 noiembrie), în jurul orei 17:46, echipaje de pompieri au intervenit în cazul unui grav accident rutier produs pe DN7 în comuna Tărtășești.

„La locul evenimentului rutier echipajele de intervenție au identificat 7 victime în două autovehicule, dintre care două încarcerate într-un autoturism. Imediat au fost inițiate operațiunile de descarcerare a persoanelor blocate, de evaluare a celorlalte victime, un adult și patru minori, în același timp fiind luate și măsuri de prevenire a incendiilor. Șoferul dintr-unul dintre autovehiculele implicate și trei minori au fost preluați de două echipaje SAJ Dâmbovița și transportați la UPU Târgoviște, respectiv la un spital din București pentru investigații suplimentare, iar un alt minor a refuzat transportul la spital” - au precizat reprezentanții ISU Dâmbovița. 


Din păcate, două persoane, bărbat și femeie, încarcerate în unul dintre autovehicule nu au putut fi salvate, în ciuda eforturilor depuse de pompierii paramedici și de cadrele medicale aflate la fața locului.

”Au fost mobilizate forțe de intervenție de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare, de la Garda Racari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu 3 echipaje medicale” - au mai precizat reprezentanții ISU Dâmbovița.

Sursa foto: Facebook/ISU Dâmbovița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii