Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe DN6 Biciclist accidentat mortal de un autoturism în afara localității Pestra

ro

20 Oct, 2023 19:20 1060 Marime text
 La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 14:55, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 6, în afara localității Pestra, din comuna Dăneasa, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, transmite IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 70 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Citește și:

Știri Constanța aziAccident rutier în zona Tomis 3. Un șofer din Ucraina, băut, ar fi accidentat o femeie pe trecerea de pietoni (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii