Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie, pe calea ferată, în județul Teleorman. Doi oameni au murit. Mecanicul era băut

ro

14 Dec, 2020 07:31 2145 Marime text
  • Două persoane au decedat după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren.
  • Conductorul trenului era baut.

Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului produs între un autoturism și un tren care circula pe ruta Alexandria-Roșiori de Vede. Este vorba despre un bărbat și o femeie din comuna Plosca, ambii în vârstă de 47 de ani, conform observatornews.ro

Conductorul trenului era băut. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Autoturism lovit de tren în comuna Plosca (Str. Morii), posibil 2 victime încarcerate. Intervine Detașamentul Alexandria cu o descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD, iar SAJ Teleorman cu un echipaj cu medic și o ambulanță tip C. Se pare ca șoferul a fost găsit fără semne vitale, incarcerat, iar pasagerul din dreapta, o femeie, neincarcerată, este în stop cardiorespirator, motiv pentru care i se fac manevre de resuscitare sub coordonarea medicului, anunţau medicii în momentul producerii evenimentului.


Din păcate, ulterior pasagera a fost declarată decedată.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman anunţă că au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au generat producerea accidentului.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geoege 14 Dec, 2020 12:14 Nu mecanicul locomotivei (chiar dacă era băut),șoferul care nu a respectat semnalul de la trecerea de cale ferată e vinovat.Dumnezeu sa-i ierte!