Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie înaintea sărbătorilor Trei persoane, printre care și un copil, au murit după ce s-au răsturnat cu maşina într-un şanţ cu apă

ro

23 Dec, 2023 11:33 1197 Marime text
Trei persoane, printre care un copil, au murit, sâmbătă dimineaţa, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răstunrat într-un şanţ cu apă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.


Oficial de la Poliție 

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Judeţean 109 L, în proximitatea localităţii Băbeşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turţ, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un şanţ cu apă.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani şi a unei femei de 70 de ani, precum şi rănirea unei alte pasagere, în vârsta de 17 ani" 

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Citește și:

Accident Constanța aziUPDATE. Eveniment rutier cu victime la Tașaul! Implicat un autoturism și un microbuz ce transporta persoane (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii