Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie înainte de Sărbători Un tânăr de doar 18 ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

ro

14 Apr, 2023 11:19 6309 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un tânăr de 18 ani a murit, în urma unui accident rutier. Evenimentul rutier a avut loc la ieşirea din localitatea Zerveşti către Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin.

Tragedia s-a produs în noaptea de joi spre vineri

Oficial de la IPJ Caraş-Severin

Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că la ieşirea din localitatea Zerveşti către Muntele Mic, s-a produs un accident rutier. 

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani din Caransebeş conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieşirea din localitatea Zerveşti către Borlova, într-o curbă uşoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind cu autoturismul în afara părţii carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului. Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare. 
 
În urma accidentului, şoferul de 18 ani, aflat singur în maşină, a decedat la faţa locului. 
 
La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism, ieşit în şanţul de pe marginea drumului, condus de un tânăr de 18 ani, din Caransebeş. Între cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact. 
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate a cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii