Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în preajma sărbătorilor Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident rutier. Implicată și o șoferiță de 19 ani (FOTO)

ro

08 Apr, 2023 08:22 7326 Marime text

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de vineri, 7 Aprilie 2023, ora 22:10, pe strada Postăvarului din municipiul București.

Din primele informații, un accident moto a avut loc pe strada Postăvarului, unde conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu o motocicletă. În urma impactului, motociclistul a decedat.

Traficul rutier a fost îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.


Potrivit BPR, conducătorul unei motociclete, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care circula pe str. Postăvarului, dinspre Bd. Nicolae Grigorescu către Bd. 1 Decembrie 1918, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 24, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe aceeași arteră de circulație din sens opus.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motocicletă, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.


sursa: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii