Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Suceava. Trei persoane au murit într-un cumplit accident rutier (galerie foto)

ro

14 Oct, 2021 15:29 1382 Marime text
  • Accident rutier mortal la Rădăuți, județul Suceava
Un accident rutier grav s-a produs astăzi pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, județul Suceava.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, răsturnându-se în rigola de la marginea șoselei. 

Dintre cele patru persoane care se aflau în mașină, trei sunt decedate, iar a patra este transportată în stare de inconștiență la spital. 

La fața locului, intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. 

UPDATE

Astăzi, in jurul orei 14.45, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane.

S-a stabilit ca un barbat de 29 de ani din mun. Rădăuți a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă și pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu rani grave. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.

Sursă foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii