Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Olt. Un bărbat,găsit înecat într-un lac din comuna Drăghiceni

ro

17 Jul, 2022 11:32 1235 Marime text
InecatLa data de 16 iulie 2022, în jurul orei 21:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, s-ar fi înecat într-un lac din comuna Drăghiceni, județul Olt, pe malul căruia au fost găsite haine și o bicicletă. 

Potrivit IPJ Olt, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus, împreună cu mai multe echipaje ISU și echipaje medicale.

„Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul ar fi fost văzut ultima dată, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:00, când înota în lacul respectiv. 

În cursul nopții, în jurul orei 00:30, scafandri ISU l-au găsit, în lac, pe bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt. 

Acesta a fost scos la mal, fiind declarat decedat, întrucât nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate conform protocolului“ - au precizat reprezentanții IPJ Olt. 


Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii