Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Neamț! Trei persoane au murit într-un cumplit accident! O motocicletă și o bicicletă, implicate (GALERIE FOTO)

ro

23 Jul, 2023 08:27 1231 Marime text
Sursa foto: ISU NeamțSeara trecută, la ora 19:00, pompierii ISU Neamț au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate o motocicletă și o bicicletă în comuna Gherăești,  localitatea Tețcani (la limita cu județul Iași - localitatea Iugani din comuna Mircești).

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și SAJ Roman , dar și de la Detașamentul de pompieri Pașcani. A fost solicitat și elicopterul SMURD. 

„Ajunși la locul producerii evenimentului, echipajele de intervenție au identificat o femeie de 30 de ani fără semne vitale și alte două persoane în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. 
Din păcate cele două victime, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 57 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare,  medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestora. 
Pompierii au acționat și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier“ - au mai precizat reprezentanții ISU Neamț.

Citește și: 

Bărbat decedat într-un grav accident rutier la ieșire din localitatea Lumina către Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii