Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Iași! Un copil a murit lovit de TIR pe trecerea de pietoni. Fratele și tatăl victimei transportați la spital

ro

19 Apr, 2023 11:16 1757 Marime text
Sursa foto: ISU IașiUn grav acident rutier a avut loc astăzi în localitatea Letcani, pe DN 28 în județul Iași.

Din primele informații un TIR a accidentat 2 minori la trecerea de pietoni.

Din primele informații ar fi un minor decedat și unul inconștient.

Potrivit ISU Iași, intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerarea, echipaj de terapie intensivă și 2 echipaje de la SAJ Iași.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

„În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, 1 adult și 2 copii. Un copil este decedat la locul intervenției, iar celelalte 2 victime au fost transportate la spital.Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări“ - au precizat reprezentanții ISU Iași.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 28, în localitatea Lețcani, județul Iași, s-a produs un accident rutier, în care doi minori, însoțiți de tatăl lor, au fost loviți de un autotren pe o trecere de pietoni. Unul dintre minori a decedat, iar celălalt a suferit multiple leziuni, i se acordă îngrijiri medicale la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii