Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Brăila! Accident cu fugă de la locul faptei

ro

26 Dec, 2022 17:01 1803 Marime text


Un bărbat de 36 de ani din comuna brăileană Roşiori a fost găsit decedat, în noaptea de duminică spre luni, într-un şanţ de pe marginea drumului, el fiind victima unui accident rutier, fiind lovit de o maşină condusă de un şofer băut care a părăsit locul accidentului, informează IPJ Brăila, conform agerpres.ro

„Aseară, în jurul orei 21.35, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, în şanţul de pe raza localităţii Roşiori, s-ar afla o persoană inconştientă. Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul persoanei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Roşiori, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Din cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi fost victima unui accident rutier, în zonă fiind găsite mai multe cioburi şi materiale plastice", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Poliţiştii au procedat la identificarea şi căutarea vehiculului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate, pe raza localităţii a fost identificat un vehicul care prezenta avarii.

„De asemenea a fost identificat şi şoferul, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 26 de ani, rezultând faptul că în acea seară ar fi condus vehiculul pe DJ 211, pe sensul de mers Tătaru - Roşiori şi ar fi accidentat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă. Ulterior, acesta a părăsit locul accidentului, parcându-şi maşina în spatele locuinţei. Poliţiştii l-au testat atât cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ, cât şi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice", precizează IPJ Brăila.

Sursa: agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii