Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Galați. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă

ro

11 Sep, 2023 08:09 1063 Marime text

La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galați, în zona parcului Viva, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia, un minor de 9 ani a decedat.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se, transmite IPJ Galați. 

La scurt timp după producerea acestui accident, minorul și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la fața locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde, din păcate, băiețelul a decedat. 

La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Condoleanțe familiei, transmite IPJ Galați. 



Citește și:

Accident rutier cu victime în Sibiu. Șase persoane rănite, inclusiv trei copii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii