Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul pe Podul Prietemiei din PTF Giurgiu, blocat din cauza unui accident rutier (GALERIE FOTO)

ro

23 Aug, 2023 08:22 1008 Marime text
Sursa galeriei foto: Poliția de FrontierăLa acest moment, traficul pe Podul Prietemiei din PTF Giurgiu este blocat pe ambele sensuri ca urmare a unui eveniment rutier. La fața locului se intervine pentru remedierea situației și redeschiderea traficului rutier.

Potrivit Poliției de Frontieră, în această dimineată, in jurul orei 03:00, un autocamion inmatriculat in Turcia care se deplasa pe sensul de ieșire din Romania, a lovit un rost de dilatare din componenta Podului Prieteniei, aflat pe partea bulgara.

„Soferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapetii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.

Din cauza faptului că există scurgeri de carburant, la fata locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul ISU Giurgiu.

Începând cu ora 05:55. la locul accidentului au ajuns si utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului.

Ținând cont de această situatie, recomandam persoanelor care intentionează să tranziteze PTF Giurgiu folosirea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Bulgaria“ - au mai precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.


Poliția de Frontieră reamintește că, la graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:
  • pe raza jud. Constanţa - P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir.
  • pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi.
  • pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu.
  • pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea.
  • pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet.

„Vom reveni cu precizări în funcție de evoluția situației. Pentru informarea dvs, vă rugăm să utilizați aplicația Traficonline disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro“ - au mai transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Citește și: 

Accident ConstanțaAutotren răsturnat pe DN38 între localitățile Movilița și Techirghiol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii