Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic dirijat în zonă Accident rutier pe Autostrada A2 pe sensul Constanța – București. Un autocamion a rupt un panou electronic de informare (FOTO+VIDEO)

ro

26 Sep, 2023 07:46 3566 Marime text
 
UPDATE-Oficial de la ISU Dobrogea 

Seara trecută, în jurul orei 00:20,  pompierii constănțeni au intervenit la un accident rutier, pe A2, pe  sensul de mers spre București. La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o automacara, o descarcerare și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Sosiți la fața locului, pompierii au găsit un autocamion care a rupt panou electronic de informare.

Traficul este oprit temporar pentru mutarea unor elemente metalice în afara părții carosabile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, a transmis ISU Dobrogea. 





În cursul nopții, un accident rutier a avut pe Autostrada A2, la kilometrul 196, în sensul de mers spre București.

Potrivit informațiilor transmise de către ISU Dobrogea, un autocamion a rupt un panou electronic de informare.



În jurul orei 06.14, în această dimineață, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informa că un ansamblu auto a lovit un panou apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând circulația pe prima și a doua bandă pe Autostrada A2 pe sensul Constanța – București, la kilometrul 196, în zona localității Murfatlar, județul Constanța. incidentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul se desfășoară dirijat, pe banda de urgență.

Se estimează reluarea circulației după ora 09.00.



Citește și:

Accident rutier în zona "Doi cocoşi" din Constanța. Ce spun medicii de pe Ambulanță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicolae53 26 Sep, 2023 10:06 Cum o fi reusit? I-a ridicat vantul bena si el, obosit, nu si-a dat seama de asta. Sau a fost cu intentie, ca era afisat un mesaj care nu i-a placut?