Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traditiile viticole constantene, intr-o emisiune a Travel Channel

ro

10 Jan, 2009 21:35 723 Marime text

Travel Channel va difuza, începând din 26 ianuarie, noua serie a emisiunii "Ţinutul vinului", în care se prezintă şi viticultura din România, alături de tradiţiile viticole din Ungaria şi Bulgaria, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii televiziunii.

Cea de-a patra serie a emisiunii "Ţinutul vinului", intitulată "Ţinutul vinului: de la Budapesta la Marea Neagră", va avea premiera luni, 26 ianuarie, de la ora 21:00, pe Travel Channel. În "Ţinutul vinului" se vor prezenta şi tradiţiile viticole din Oltenia, Muntenia, Bucureşti şi judeţul Constanţa.

Realizarea seriei "Ţinutul vinului", prezentată de enologul Isabelle Legeron, a început în august 2008, filmările în România desfăşurându-se începând cu 30 septembrie 2008. În realizarea părţii despre România a fost implicat şi Cristi Boerean, un cunoscător al bucătăriilor internaţionale şi al vinurilor.

În noua serie a emisiunii "Ţinutul vinului", enologul Isabelle Legeron îşi continuă călătoria în căutarea vinului natural, vizitând cele mai bune podgorii din lume, pentru a-i cunoaşte pe viticultorii pasionaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii