Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși cu substanțe interzise într-o sală de jocuri din Constanța

ro

03 Jun, 2022 11:45 1367 Marime text
 
Relaxare întreruptă de jandarmii grupării, foto: facebook/ Jandarmeria Mobilă Constanţa
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat într-o sală de jocuri din municipiul Constanța doi tineri de 26 de ani care aveau asupra lor substanțe interzise.


Joi, 02 iunie a.c., în jurul orei 19.00, jandarmii aflați misiunea de menținere a ordinii şi siguranţei publice în zona centrală a municipiului Constanța, la momentul trecerii pe lângă o sala de jocuri electronice au simțit un miros înțepător, specific substanțelor interzise.


După pătrunderea în locație și declinarea identității, au observat 2 tineri care încercau să părăsească incinta.
Relaxare întreruptă de jandarmii grupării, foto: facebook/ Jandarmeria Mobilă Constanţa

Jandarmii au trecut la legitimarea tinerilor, care întrebați fiind dacă dețin substanțe interzise, au prezentat acestora 2 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde și o folie din plastic transparentă ce conținea fragmente vegetale de culoare verde cu miros specific de marijuana.
 

Întrebați fiind despre motivul folosirii substanțelor, aceștia au declarat că le oferă o stare de relaxare., transmite reprezentanții Jandarmeriei Mobilă Constanţa. 


Jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor., a mai precizat sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii