Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de suicid la Iași! Un bărbat amenința că va folosi cuțitul asupra sa

ro

26 Jul, 2023 13:42 834 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Miercuri, pe 26 iulie 2023, un bărbat din Iași a amenințat cu sinuciderea dacă ar fi fost transporat la spital de echipajele de urgență.
 
Conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean din Iași, astăzi, 26 iulie 2023, în jurul orei 10:00, ofițerii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos și un echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Iași au intervenit cu operativitate pentru imobilizarea unui bărbat care prezenta un pericol atât pentru mama sa cât și pentru el însuși.
 
Astfel, polițiștii au fost sesizați de reprezentanții Ambulanței cu privire la faptul că un bărbat refuză să fie transportat la o unitate medicală, devenind agresiv cu cadrele medicale sosite la domiciliul acestuia.
 
Mama acestuia solicitase sprijin cadrelor medicale. S-a consituit de îndată o echipă de intervenție condusă de șeful Poliției Orașului Târgu Frumos care a ajuns imediat la fața locului.
 
La vederea polițiștilor, bărbatul a încuiat ușa locuinței, declarând polițiștilor că nu dorește să meargă la spital și că dacă va fi luat cu forța se va sinucide cu un cuțit pe care îl avea asupra sa.
 
Un negociator a intervenit pentru a liniști bărbatul și a-l convinge să renunțe la intențiile sale, fără rezultat.
 
S-a impus intervenția în forță, astfel că, în maxim o oră de la sesizare, polițiștii SAS Iași au spart un geam al ușii de acces în locuință și au pătruns cu rapiditate în încăpere, imobilizând bărbatul, acesta fiind împiedicat să-și facă rău.
 
Persoana a fost transportată la o unitate medicală.
 
Transmitem felicitări echipei de intervenție pentru operativitatea decizională și a intervenției în condiții de risc ridicat pentru siguranța lor și a persoanei!

Citește și:

Bărbat ars de viu într-un incendiu violent la Iași (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii