Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul suspectat că a furat arma jandarmeriţei a fost prins

ro

14 Aug, 2018 06:10 7389 Marime text
În această noapte, potrivit jurnalului de ştiri de la ora 06.00 al postului de televiziune România TV, agresorul suspectat că ar fi furat arma jandarmeriţei în timpul protestelor din data de 10 august din Piaţa Victoriei a fost prins.
 

El se află acum în custodia Poliţiei Capitalei, are 32 de ani, şi în cursul zilei de astăzi va fi condus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare prevenitivă de 30 de zile.


Arma sustrasă nu a fost, însă, găsită.

Jandarmeria Română a lansat un apel, sâmbătă, către populaţie să anunţe autorităţile în cazul în care deţine informaţii cu privire la o armă sustrasă de la un jandarm în timpul violenţelor de vineri seară din Piaţa Victoriei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a precizat că arma furată a aparţinut angajatei Jandarmeriei care a fost lovită pe parcursul misiunii.

"Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală, vorbesc de o singură armă, pentru că au fost vehiculate foarte multe informaţii, trei arme, apoi a fost vehiculată informaţia de două arme. Este vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră care a fost pusă la pământ şi lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către Parchetul competent", a explicat Militaru. 

REVENIM CU DETALII

Sursa foto: agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii