Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără de 17 ani, fără permis de conducere, oprită de polițiști. Cu cine se mai afla în mașină

ro

14 Aug, 2023 14:18 903 Marime text
foto: Unsplash
În dimineața zilei de 13 august, polițiștii rutieri din Piatra-Olt au oprit un autoturism pe strada Traian, după ce șoferul a oprit nejustificat la vederea echipajului de poliție.

În urma verificărilor, s-a constatat că la volan se afla o tânără de 17 ani, din municipiul Slatina, care nu deținea permis de conducere.


Oficial de la IPJ Olt 

Tineri cercetați pentru conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

La data de 13 august 2023, în jurul orei 04:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Traian, din localitate, au observat un autoturism, care, la vederea echipajului de poliție, a oprit nejustificat pe marginea părții carosabile.

Polițiștii s-au deplasat cu autospeciala de poliție, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, către autoturismul în cauză.

La volanul autoturismului a fost identificată o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, care nu deține permis de conducere, iar în interior se mai afla un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.


Citește și:

Ce activități preventive au defășurat polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii